Een stukje
historie...

Metaaltechniek Tholen is een bedrijf dat is gespecialiseerd in de machinale bewerking van staal, RVS, titanium, kunststoffen etc. In 1994 startte Cees Gommers zijn bedrijf in het bedrijfsverzamelgebouw te Sint-Maartensdijk. Vanaf oktober 1997 hebben we onze intrek genomen in een nieuw modern bedrijfspand op het industrieterrein ‘Welgelegen’ in Tholen.

Einde 2007 vond Cees het tijd worden voor een nieuwe uitdaging en droeg hij het bedrijf over aan de huidige eigenaar Leo Rijnberg die het bedrijf al heel goed kende vanuit zijn vorige functie als inkoper voor een middelgroot bedrijf.

Veelzijdig en flexibel...

Onze bedrijfshal is van alle gemakken voorzien. Wij zijn vooral bijzonder trots op ons moderne en bijna volledig computergestuurde machinepark. Een goed voorbeeld hiervan is de ‘Okuma’ CNC draaibank met stafaanvoer en aangedreven gereedschap. Maar ook op het gebied van kotteren en frezen zijn we zeer goed geoutilleerd. Hierdoor kunnen wij voor onze klanten vrijwel ieder specifiek product vervaardigen.

Alle opdrachten worden door ons met de grootste nauwkeurigheid en geheel naar de wensen en eisen van de klant uitgevoerd. Wij zijn al sinds 1994 NEN-EN-ISO-9001:2008 gecertificeerd.

Urgentie service

Nieuw in onze dienstverlening is de urgentieservice. Dit houdt in dat u, indien mogelijk, nog dezelfde dag geholpen wordt.
Speciaal voor soloprojecten, prototypen en kleine partijen. Informeer gerust eens naar de voorwaarden of maak een afspraak met ons.

Direct contact opnemen!